facebook linkedin tel mail address rasoander mouse scroll-down arrow-left arrow-right arrow-down arrow-up chevron-left chevron-right chevron-down chevron-up search

Nincs saját szerkesztőséged?

Szakmai csapatunk áll a rendelkezésedre.

A tartalomfejlesztés valamennyi projekt nélkülözhetetlen eleme. A tevékenység jellegétől függően a célja lehet a látogatók hatékony informálása, szórakoztatása vagy az érzelmeikre való hatás. A gondosan kidolgozott tartalom bizalmat kelt az olvasóban, a hozzátartozó képi anyag pedig hangulatfestő és figyelemfelkeltőként is funkcionál. A portálunkon megjelenő szöveges és vizuális elemek nem csak értékajánlatot meghatározó üzenetcsomagként értelmezhetők, hanem technikai eszközként is: helyesen alkalmazva a keresőoptimalizálás elengedhetetlen eszközeit jelentik.

tartalomszolgáltatás

Miért fontos a megfelelő tartalomfejlesztés?

 • növeli a bizalmat
 • építi a márkahűséget
 • növeli a látogatók számát
 • növeli a konverziót

A folyamatosan bővülő tartalom még mindig az egyik legfontosabb eszköz a látogatók számának növelésére, minden online felület és webshop tartalmi alappillére.

A tartalomnak viszont sok feltételnek kell megfelelnie ahhoz, hogy a tartalomfejlesztés hatékonyan elérje a célját. Ezek többek közt a következők lehetnek:

 1. releváns látogatók vonzása az oldalra
 2. ezen látogatók legyenek elégedettek
 3. vásároljanak, így növelve a konverziós arányt

A szövegben nem csak a tényszerű információk átadása a lényeg. Annál sokkal fontosabb az a hatás, amit az író kivált az olvasóból.

Nem mindegy az sem, hogy a megírt tartalom milyen céllal íródik. Ösztönözhet eladásra, vagy éppen csak informálja az olvasót, aki sokszor a tartalom végére érve nem érti mit kéne cselekednie, vagy meg se találja, hogyan léphet kapcsolatba a céggel.

Lehet szó hírlevélről, weboldal vagy termékleírásról, a legfontosabb, hogy céged szimpatikusan, és megnyerően kommunikáljon a célközönségeddel. Sok esetben ez fogja eldönteni hogy a potenciális vásárló nálad költi-e el a pénzét, vagy a konkurenciához viszi azt. Természetesen így nem is ajánlott a véletlenre bízni, hogy a tartalmad valóban eléri-e a kívánt célt.

Ha biztosra szeretnél menni és tapasztalt szakemberekre bíznád a potenciális vásárlóid “kézen fogását” egészen addig a pontig, amikor megnyomják a vásárlás gombot, írj nekünk a lenti chat-en, vagy kérj árajánlatot a menüben található “Ajánlatkérés” gombra kattintva.

Havi tartalomfejlesztési keretünk tartalmazza az egyszerű, laikusok számára szánt szövegírást, amelynek keretében az ügyféloldali inputból  egy, a látogató számára élvezhető és érthető szöveget készítünk. Céges blog vezetését is vállaljuk, amely nagyban hozzájárul a kívánt SEO eredmények eléréséhez.

Szükség esetén szakmai tartalmakat is készítünk, illetve szervezünk hozzá szakújságírót és releváns interjúalanyt. Továbbá igény esetén esettanulmányok megírását vállaljuk.

Egy honlap tartalma nem ér véget a szövegezés elkészítésével. Képek nélkül üresnek hat egy portál, illetve ez is szerves része a csábító keretnek, és hangulatfestő hatással is bír.

Ezek meglétéhez megszervezzük a vizuális anyagok elkészítését, illetve grafikusaink elkészítik a szükséges infografikákat, animációkat, bannereket vagy egyéb landing page-eket.

Általában ügyféloldali feladatként tekintenek a tartalomfejlesztésre, azonban sokszor hiányzik a megfelelő kapacitás és tartalomfejlesztői szakértelem a megrendelő részéről.

A RAS-Oander tartalomfejlesztő specialistái, copywriter-ei a legnagyobb hazai digitális és nyomtatott lapoknak napi szinten fejlesztik a cikkeket. Élő, motiváló szöveget varázsolunk az unalmas mondatokból.

Tartalmi szolgáltatásaink:

 • Szövegek tartalmi definiálása – címezési technika, nyelvezet, stílus, szóhasználat
 • Ügyféloldali inputból fogyasztható szakmai írás készítése
 • Tartalomfejlesztés
 • Vizuális anyag készítése, mutálása
 • Sajtóközlemény írása

Ha elnyertük bizalmad, vagy bármi kérdésed van, írj nekünk a lenti chat-en, vagy kérj árajánlatot a menüben található “Ajánlatkérés” gombra kattintva.

Online ajánlatkérés 10 perc alatt!