facebook linkedin tel mail address rasoander mouse scroll-down arrow-left arrow-right arrow-down arrow-up chevron-left chevron-right chevron-down chevron-up search

A médiavásárlás és a sztármarketing a potenciális ügyfelek legnagyobb részét lefedi: előbbi inkább az idősebb korosztály felé húz, míg az utóbbi egyre jobban átveszi a hatalmat a fiatal korosztályoknál.

Magento & WordPress - Webáruház és Portálfejlesztés

A közösségi média berobbanása óta már nem csak az énekesek és a sportolók válhatnak vélemény formáló személyekké, hanem gyakorlatilag bárki, aki konzisztensen és hitelesen posztol egy bizonyos témában. A nemzetközi marketing szakemberek szerint az utóbbi idők legjelentősebb dobása lesz ez az eszköz.

Ez a marketing-eszköz térhódítása elején van, így most még olcsóbban juthatunk hozzá egy-egy influencer pártfogoltságához. Másik előnye ennek a módszernek, hogy az online generációban mára elterjedt az úgynevezett banner-vakság, ami miatt, ha egy hirdetés nem elég figyelemfelkeltő, már észre sem veszik. Továbbá kiemelkedő előnye, hogy a felhasználó tudja kihez kötni a márkát, ráadásul egy olyan személyhez, akit kedvel, így az ő véleményén keresztül bizalmat érünk el a vásárlónál, így ez magasabb megosztásszámmal is jár, és a word-of-mouth hatékonyságának köszönhetően egy erős elérést produkálunk.

Általánosságban elmondható, hogy az idősebb korosztályt inkább a televízión, rádión, újságokon keresztül lehet elérni, bizonyos kivételektől eltekintve. Ők kevésbé függnek a folyamatos online jelenléttől, ezért őket a hagyományos médiumokon keresztül hatékonyabban elérhetjük, szinte folyamatosan kapcsolatban vannak az egyikkel. Ezért nem elhanyagolható a 21. században sem a médiavásárlás jelentősége.

Eddigi tevékenységeinknek és ügynökségi modellünknek köszönhetően jelentős kedvezményeket érhetünk el a médiumoknál, így biztosítva a lent felsoroltak mellett a kiemelkedő ROI-t.

  • A márkához illeszkedő, hiteles influencert keresünk
  • Megszervezzük a megfelelő megjelenéseket, és elkészítjük a tartalmat
  • Kedvező árat biztosítunk partneri kapcsolatainknak köszönhetően
  • Elemezzük a kampány hatékonyságát

Online ajánlatkérés 10 perc alatt!